Några dagar i februari

Det hav varit en märklig vinter med mestadels plusgrader och mycket hård blåst och stormar som avlöst varandra. Det har inte alltid gått att gå i skogen och golfbanan har vi bara kunnat besöka några gånger. Marianne ligger på sjukhus och ska genomgå en större operation. I måndags följde hennes man Knuth ut med pudlarna och det får nog bli fler gånger.

Nya inställningar på telefonen

Jag har inte varit nöjd med min telefon och åkte tillbaka med den för att se över inställningar. Jag fick en genomgång av en superbra kille på Elgiganten som återställde kameran och hjälpte mig med några inställningar. Så nu var jag tvungen att testa hur den fungerade i rörelse och lite andra funktioner – många kort blev det 🙂

Möte i monsunen

….ja i varje fall i skogen 🙂 Rosa och Cora sprang åt varsitt håll och var nära att krocka bland tuvorna <3

Det blev lite fler träd att hoppa över

Kameran tycks fungera bättre och får mer fokus nu än vad den oftast fått tidigare

På hög höjd

Cora hittade en ny sten som hon tog sig upp på, riktigt hur vet jag inte, för jag såg inte när hon tog sig upp. Väl där kom hon inte ner då det var brantare än vad hon kanske räknat med och ingenstans att hoppa ner. Hon fick helt enkelt hjälpas mer på fast mark igen 🙂

Hagel på marken

I morse var det ganska vitt på marken här och där, men inte för att det kommit snö utan för att det låg små runda korn kvar av hagel från sent igår kväll som inte smält. Det var en härlig morgon med lite sol och alldeles vindstilla. Det har fallit träd där jag brukar gå in i skogen så jag har hittat en annan väg, men gick lite vilse i morse innan jag hittade rätt 🙂 Fortsatte att testa kamerans förmåga att ta bild i rörelse

Inte helt torrskodd

Det började blåsa isande kalla vindar helt plötsligt efter någon timma så det var bara att ta sig hem fortast möjligt. Snabbaste vägen var ganska blöt och jag tror bara det var Anitha som tog sig helt torrskodd över.

Lilla Cora kom på efterkälken

Cora hittade en hund som hon blev nyfiken på, men inte vågade gå fram till, så hon kom lite på efterkälken. Nu hoppas vi på lite snö i natt och en vindstilla morgondag