3 veckor gamla redan

Tiden rusar iväg och Anitha och Caspers valpar har redan hunnit bli 3 veckor gamla. Efter lunchen väntade en nyhet i valplådan – den var full av leksaker

Toys R Us

Leksakerna gick hem hos valparna, men kullsyskonen var om möjligt roligare än leksakerna. Utvecklingen går så oerhört fort och det är ett privilegium att som uppfödare få följa utvecklingen på nära håll.

Mera mat

Matlusten är det inte fel på. Dagens smakprov innehöll lite köttfärs utöver äggstanningen. Det var tur att jag la en handduk i botten där jag presenterade maten, de var som små gremlins när de åt – jättegott

Släpp ut oss!

Valparna har bokstavligen börjat klättra på väggarna och är nyfikna på världen utanför valplådan

Hagen är redo

Hagen är redo att ta emot valparna. De vuxna i flocken blev väldigt nyfikna när de såg att hagen var iordninggjord. De har väntat och längtat efter att få träffa valparna. Får se om det blir idag eller om vi väntar en dag eller två. Forts. följer….

1 comment on “3 veckor gamla redanAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.