Äggstanning – vilken succé

Nu är det dags för valparna att börja få prova fast föda. Vi brukar alltid börja med äggstanning och det blev en ordentlig succé. Ibland försöker valpar suga i sig äggstanningen, men här förstod alla direkt att de skulle slicka i sig och fullständigt fullständigt slukade allt jag hade på händerna…

..några, främst lilla Lila åt med hela kroppen

Att valparna börjar blanda med fast föda är bra för Anitha som då kan släppa sina plikter och hänga i soffan med de andra. Igår jobbade Cora extra som inredningsarkitekt och hade arrangerat kuddarna på ett sätt hon tyckte passade när Anitha tog en välbehövlig paus

2 comments on “Äggstanning – vilken succéAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Ååå så söta ❤ fina bilder och roligt se dem äta ❤ de växer så det knakar 🐶

  2. Hihi små tokungar! Ååh så gott det verkar vara 😋😄 Så vacker Anitha är 😍