Trädgårdsdags x 2

Idag var det ett riktigt härligt väder och valparna kunde vara ute både på för- och eftermiddagen. Det blir inte mer än 15-20 minuter i taget ännu, men den tiden kommer snart att utökas. Mellan utevistelserna sover de gott i sin hage 🙂

Brasse fick bråttom

Brasse gillar valparna, men när de blev lite väl närgångna fick han bråttom. Han vet hur små valptänder känns

Picnic

Klart man måste ha picnic i gröngräset <3

Cora och lilla Blå

Cora är lektant #1 i år – hon har längtat så efter valparna och är så lycklig över att de äntligen kommit ut i trädgården. Här var det lilla Blå’s tur att leka med Cora

Bärplockning

Rosa är vår mesta bärplockare. Hon fullständigt älskar bären på vår häggmispel och har blivit en riktig fena på att stå på bakbenen och välja grenar med många bär på. Lilla Gul blev väldigt nyfiken. Lilla Jigsaw tittade på, men förstod nog inte till fullo exakt vad det var som är så gott, men så fick hon bara tag i ett löv också.

Lilla Jigsaw

Vår lilla knasluva Jigsaw <3 Här hade hon precis bitit i tårna så hon hade full uppmärksamhet <3