Rutinerna börjar sitta

Sedan några dagar flyttar inte valparna över till valplådan, utan sover i sin hage. Medan de vuxna äter sin frukost förbereder jag valparnas frukost. De vet precis vad som är på gång och väntar ivrigt på att jag ska öppna upp hagen så att de springa ut i köket och äta sin mat. När de ätit upp bär det av ut i trädgården för lite dessert

Moster Rosas svans

Moster Rosa satt i sina egna tankar när hon helt plötsligt kände vassa små tänder i svansen – hon försökte säga ifrån, men dagens ungdomar har ingen respekt för de äldre och började bita i hennes bakben i stället <3

Härligt med trädgårdsliv

Det märks hur kul de tycker att det är att komma ut i trädgården. Det blir större och större svängar och de vågar sig även iväg på små utflykter helt på egen hand. Det är ett ständigt räknande 1 till 6 🙂

Den blå filten

Den blå filten har blivit lite av en favorit. Den är skön att ligga på och den är kul att försöka släpa runt på

2 comments on “Rutinerna börjar sittaAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Underbart inlägg! Så härligt att följa vad era små har för sig och hur de utvecklas! 🥰