Power-Tool-kullen besiktigad

I tisdags, på 8-veckorsdagen besiktigades valparna och alla 6 fick UA på besiktningen, vilket alltid är skönt, därtill hade alla pojkarna sina kulor på plats redan vilket också känns väldigt bra. Hemma är det full fart från morgon till kväll. Brasse hittade en strimma tidig morgonsol han lagt sig för att njuta lite i solen. Han blev abrupt avbruten av en av liten ängel med hajtänder. Han såg lite uppgiven ut och fick faktiskt hjälp att bli av med rackarungen

Påhittiga och busiga

Hela kullen är påhittig och busig och alldeles underbara, även när de inte sover. Några har upptäckt hur kul det är att hänga i kläder, allt från morgonrock till byxben.

Cora är lektant

Jag trodde det var Anitha jag såg som låg på rygg, med alla valparna på magen, men det var Cora. Rosa stod och bara tittade på. När Cora fick nog och flydde till soffan kom hela kavalleriet springande efter. Hon tyckte nog det var skönt att de inte kan hoppa upp ännu. Valparna var lika glada ändå och somnade sedan gott i solen <3

Anitha lite för bra mamma

Anitha är lite för bra mamma och diar fortfarande alla sina valpar trots att de äter väldigt mycket fast föda och nu är över 8 veckor gamla. Så fort de får syn på henne så springer de efter för att få sig en slurk. Hon säger bara ifrån någon enstaka gång, så vi kommer hålla lite koll på henne så att valparna inte kommer åt att dia så mycket

Två valpar har flyttat

Två av valparna har hunnit flytta. Först ut i onsdags var lilla Gul, som numera heter Atlas. Han har flyttat med sin nya familj till Gävle. I onsdag var det Bamses tur, den lilla Grå. Han flyttade till sin nya matte i Kristinehamn där det även finns två katter. Bamse kommer kunna träffa Lowe och sin pappa Casper lite då och då. Först på söndag och därefter onsdag går nästa flyttlass och vi har möjlighet att njuta av valparna lite till.

Vi önskar Atlas och Bamses nya familjer stort lycka till med sina små guldklimpar <3

ATLAS – WESTERHOLMEN POWER WRENCH

BAMSE – WESTERHOLMEN WRECKING BALL

Småvalparna har hunnit bli två veckor

Även Boss och Lilians valpar växer och utvecklas. Igår blev de hela två veckor och alla 5 har öppnat ögonen. Lilian har slutat ”tvångsmata” sina små telningar och har lagt sig an med samma divalater som vid förra kullen – hon vill ALLTID ligga på rygg i valplådan och ge sina småttingar di. Hon vill ha sin kudde, filtarna som stöd och sen somnar hon och sover djupt ganska så omgående medan småttingarna får äta så länge de behagar. Vanligtvis brukar jag lägga tikarna i bädden utanför lådan en gång om dagen medan jag byter vetbed och torkar av lådan 🙂 Bilderna är från lite olika tillfällen senaste tiden

1 comment on “Power-Tool-kullen besiktigadAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Så oerhört fina de är. Alla 🥰 Sådan glädje och lycka att få välkomna dem hem till det fortsatta livet i deras nya hem, efter en sådan underbar start de fått i livet hemma hos er.