8 veckor i morgon

Hur kan tiden ha gått så fort. Casper och Anithas valpar blir 8 veckor i morgon. De har verkligen blivit självständiga små individer som hittar på saker både tillsammans och på egen hand. Vädret har varit gynnsamt och de har kunnat vara ute om de velat all vaken tid. De vuxna må ha dåligt inflytande på småttingarna för idag hängde de med och jagade en cyklist, som försvunnit i fjärran för länge sen.

Inne kan de terrorisera de vuxna nästan utan att bli tillsagda <3 Här är det Brasse och Ibeth som förgäves försöker få lite lugn och ro 🙂

Bergsbestigning och djungellek

Den branta slänten upp till övre platån upptäcker alla valparna förr eller senare. Den är riktigt brant och de får ta i för att komma upp vilket tycks vara väldigt spännande. Sen kan man rejsa och äta gräs. Det går självklart att ta den enkla vägen, men det är ingen utmaning. Tar man sig inte ner för egen maskin kan man rulla ner, det går också bra

Helt plötsligt ser de så stora ut

Helt plötsligt, som över en natt ser de så stora ut. De är självsäkra och vet vad de vill och deras sylvassa tänder hittar man titt som tätt i tårna, eller hälsenorna om inte maten kommer fram tillräckligt snabbt. Ofattbart att dessa 8 veckor gått så snabbt och att det är besiktning och vaccination redan i morgon. Kan man stoppa tiden lite