Småttingarna växer

Boss och Lilians valpar växer och har blivit ganska livliga i lådan, de korta stunder de är vakna. De har upptäckt varandra och tar sig runt förvånansvärt snabbt

Mjölken flödar

Lilian har gott om mjölk till valparna och hon är faktiskt en liten diva. Hon brukar be om hjälp för att få ligga på ”sitt sätt” när hon ger di och hon vill ha en kudde – en liten blå babykudde med öron, och ligga uppbullad på rygg så att hon kan somna. Då trivs hon som bäst <3

En slurk i förbifarten

Valparna har även lärt sig att det även går att få sig en slurk i förbifarten, medan Lilian tvättar ett syskon. Än så länge tappar de taget när hon flyttar sig, men det dröjer nog inte länge innan de sitter som små sugkoppar som vägrar släppa taget.

Sova, äta och bli tvättad…

…det är ungefär så livet för närvarande fördrivs i valplådan. Det kan tyckas att det inte händer så mycket ännu, men i själva verket går utvecklingen i en rasande takt.

1 comment on “Småttingarna växerAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.