Vår bukett med rosor, 3 veckor gamla

Boss och Lilians valpar har hunnit fylla 3 veckor och det är full fart i valplådan. De har börjat prova på fast föda och har hunnit med äggstanning, RC Starter Mousse och färskfoder. De har även förstått att man måste slicka i sig fast föda, inte suga. Det är spännande hur olika kullar hittar sitt sätt att äta på olika sätt och våra små rosor är riktiga små grisar när de serveras mat på fat, så ett par gånger får det bli handmatning så att de ska förstå

Uppe på benen och leker

3 veckor gamla har valparna kommit upp på benen och även börjat hitta varandra för lite lek-inviter. Spelar ingen roll om syskonen sover, de går att leka med ändå.

Kom mamma, skynda dig

När Lilian står utanför lådan skyndar sig alla valparna till öppningen där de vet att hon hoppar in. Det ser ut som att de vill att hon ska skynda sig

Registrerade i SKK

Boss och Lilians valpar har fått namn efter rosor. Hanen heter Westerholmen Tumbling Waters vilket väl passar bra eftersom mamma heter Westerholmen Tumbling Dice. Tikarna har fått namn efter rosorna Single Blush, Rosa Ispahan, Constance Spry och Bourbon Queen.

Stamtavla

1 comment on “Vår bukett med rosor, 3 veckor gamlaAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Åååhh hahaha vilka underbart roliga ”matbordsbilder” 😂😂😂 och deras namn är förtjusande vackra! 😘🌹