Kung Vinter har gett oss ett sagolandskap

Nu är det precis lagom med snö. Precis som om Kung Vinter från Elsa Beskows Olles skidfärd portionerat ut snön i alldeles perfekta doser. Idag har vi haft en underbar promenad i denna sagovärld tillsammans med Bosse (från Ros-kullen) och hans matte och husse. Inte det lättaste att försöka få 5 mopsar på bild samtidigt – den yngre generationen har inte riktigt lärt sig posera ännu, även om Sonja är på god väg 🙂 Det knuffades och buffades och proffset Anitha trillade nästan ner

…sen fanns de som tyckte det var mer spännande med blåbärsris 🙂

Sötnosar i snön

Sonja börjar förstå

Sonja har börjat förstå hur man tar sig upp på stenar – och när det inte fungerar att stå själv kan man alltid ta hjälp av mamma och moster

Som i en saga

Det är så vacker med snön, precis som att befinna sig i en saga

Gotte-utdelning

Efter att ha klarat sig nästan torr-tassade genom kärret tigger hela gänget gotter av Bosses mams

Tack för idag

Tack till Bosse med familj för härligt sällskap i skogen. Vi avslutar med denna söta fyrklöver av Westerholmare. Anitha och Bosse längst bak och Sonja och Cora längst fram. Sigbritt var upptagen med annat 🙂