Trollskogen

Trollskogen, det är faktiskt så vi brukar benämna vår fantastiska hemma-skog. Idag hittade jag en ny skylt som bekräftade att vi faktiskt även var i trollskogen. Ja eller ny och ny – det var så blött där vi vanligtvis går så vi fick ta en liten omväg. Det var där vi hittade den. Helt magiska vinterdagar har vi haft

Stenarnas okrönta drottning

Just nu är Anitha tveklöst alla stenars okrönta drottning. Hon är först upp på alla, Rosa avvaktar och funderar om de får ut något av det innan hon hoppas upp – men man kan vara säker på att hon också hoppas upp om Anitha börjar posera för kameran 😀

Helt orörd terräng, inte ett spår…
sen plötsligt spår av tassar – gissa vem 🙂 ser ni henne?

Vinterlandskap

Nu när vi har längtat efter snö så länge är det nästan vackrare än vanligt med riktigt vinterlandskap. Även mopsarna uppskattar det <3

Ny sten att tävla till

Våra älskade veteraner, Brasse och Persikan <3

Hinder ska överkommas

Alla kan hoppa, även Persikan och Brasse om det inte är för högt eller långt – då kan de få lite hjälp. Den här stocken var ganska perfekt

Trängsel i spåret

Mopsarna är inte så bra på det här med att hålla avstånd utan det uppstår lätt trängsel var de än är

Nu hoppas vi få fortsätta njuta av många fler vackra vinterdagar

1 comment on “TrollskogenAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Hej. Så härligt med en riktig vinter ❄. Bamse gillar att raca i snön den går även att äta har han kommit på. Jag har så mycket roligt att berätta om 🐻. Jag njuter varje sekund av att vara med honom. Vi umgås 24 7 han är med mig överallt. På tisdag 19/2 blir han min på riktigt. Åter igen tack för förtroendet, kan inte upp repas ofta nog.