7 mopsar och en Kerry

Lena och Stig kom förbi och tog en skogspromenad. Det blev 7 mopsar och 1 Kerry Blue på skogspromenaden i ett härligt vinterlandskap. Kullsyskonen Gittan och Cora, Anitha, Sonja, Sigbritt och Brasses son Hugo stod för mopsandelen och Jippie för Kerryandelen. Det har kommit en del snö och på sina håll hade ingen gått tidigare. Inte helt lätt att känna igen sig och hitta stigarna med snön 🙂

Alla vill vara med

Alla vill vara med på bild! Allra mest vill systrarna Gittan och Cora och deras halvsyster Anitha. Småtjejerna Sonja och Sigrid tittar och lär

Cirkushunden Gittan

Gittan hittar inte bara stenar att balansera på även stockar ingår i hennes intresseområde. Ingen av de andra mopsarna har kommit dit ännu – stockar är bara hinder som antingen ska hoppas över eller krypas under, men Gittan kan

Fortsatt stenposering

Lärotid

Sonja har varit uppe några gånger, men det har aldrig tidigare gått att få några bilder på henne då hon varit lika snabb ner som upp. Men den här gången ville hon även posera med mamma Anitha. Moster Gittan stöttade och gav henne en puss <3

Spring i benen

Att både mopsar och Kerrysar har spring i benen vet vi, det är sen gammalt, men inte alltid lätt att fånga på bild. Här lyckade vi fånga både Jippie och mopsarna i luften.

Stort tack för en härlig promenad Lena och Stig <3