Till glädje eller förskräckelse

Tiden har kommit till att småvalparna spenderar den mesta delen av tiden utanför hagen som en del i flocken. Det är till somligas glädje (läs Sonja och Sigbritt) och andras förskräckelse (läs alla de andra). Tur för ”de andra” att det bara är två småvalpar kvar hemma, Gösta har flyttat till sin egen familj där det är full fart.

Det kan gå vilt till här hemma, men Sonja och Sigbritt leker väldigt bra med småvalparna. Ibland lägger de sig på rygg och låter småvalparna klättra på dem och ibland är det jaga-lekar som låter så att man kan tro att en elefantflock kommit lös i huset.

Brottning är kul

Lilla Sigbritt bjuder ofta in till brottning och det tackas det gärna ja till.

Triumfen när man vinner och kan lägga en tass på sitt byte <3

Vila måste man också göra

Utan vila blir det inget bus och ligan har lärt sig att även ta igen sig. Ibland tillsammans med flocken i familjekorgen och ibland är småttingarna för sig