Westerholmen Gelato

Westerholmen Gelato, 9 veckor, letar efter sin nya familj. Gelato är påhittig och modig. Han leker gärna med sina syskon och äldre släktingar, men kan även ge sig ut på egna äventyr och exkursioner i trädgården. Gelato uppskattar även att sitta i knät och mysa.

Mamma till Gelato är vår fina Cora  och pappa är vår underbara Brasse . Kullen kom till genom insemination med fryst sperma som vi sparat sedan 2015 när Brasse var ung.

Både Brasse och Cora har deltagit i ett forskningsprojekt avseende andning på SLU och båda har fått omdömet kliniskt fria andningsvägar. Likadant med Coras mamma och 2 kullsystrar. Här är från när Brasse var på SLU och bidrog till forskningen.

Är du nyfiken på Gelato? Kontakta oss gärna på telefon eller via e-post. Läs om oss och vad vi erbjuder våra valpköpare och vad vi förväntar oss av dig, som ”Westerholmare”.

1 comment on “Westerholmen GelatoAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.