Vilse i skogen

Idag gick vi vilse och kan inte för vårt liv förstå var vi har varit. Planen var att fortsätta utforska nya stigar, men riktigt så som det blev var inte tänkt. Vi började på det vackra berget med mosshällarna. Tjejerna sprang och Brasse, ja han tog sin egen väg

Sen fick tjejerna syn på en sten som skulle bestigas – ser ni vad som händer?
Knasluvor <3

Den avslutande bilden är sista bilden där vi vet var vi är. Vi har gått samma stig tidigare och när man svänger av vänster kommer vi till en av ”våra” stigar där vi brukar gå, men där man även riskerar möte. Idag skulle vi bara gå lite längre och sen svänga av vänster, då var planen att vi skulle komma rakt på en annan stig som vi brukar gå och som tar oss bakvägen tillbaka till utgångspunkten.

Det blev inte så. Vi gick lite längre, svängde vänster som vi planerat, men där fanns inte den där stigen. Vi hittade ett helt berg, en orienteringsmarkering från Pysslingens förskola, ett nytt kärr och hamnade så småningom ”bakom” den plats där den nya stigen vi utforskar började – nåväl, hundarna var nöjda och så småningom lär vi oss nog hitta även här

snart är vi vilse

Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under