Klockan skogspromenad

Mopsarna här hemma kan klockan. Cora har alltid första passet och det är klockan morgonpink. För oss människor betyder det att klockan ärt runt 06 på morgonen, men vid enstaka tillfällen kan den där tiden sträckas någon timma åt endera hållet.

Klockan frukost håller Rosa koll på men klockan skogspromenad är en gemensam angelägenhet. De är som små barn på resa som frågar om de inte är framme snart ungefär var femte minut. De börjar springa runt nästan direkt efter frukost och ingen två-bent kan ta ett steg utan att ha hela flocken runt benen som undrar om det verkligen inte är dags att åka snart. Klockan skogspromenad är nog den i särklass viktigaste tiden att hålla reda på.

Väl i skogen är det full fart som gäller. Några är alldeles särskilt förtjusta i att hitta dypölar och blir alldeles svarta om benen.

Kärringsjön är ett annat favoritställe och Cathrine och jag är ganska tacksamma att sjön kommer efter ”bästa gyttjebadshålet” 🙂

Oavsett var vi är i skogen är det alltid full fart framåt till nästa mål – en sten, en stam, en stubbe eller slänt. Titta noga på stubben, ser ni att trädet vuxit runt en sten 🙂