2 veckor gamla idag

Anitha och Caspers är två veckor gamla idag och som för att fira tvåveckorsdagen har flera börjat öppna ögonen just idag Redan i förrgår var de flesta helt uppe på alla fyra benen och gick, det behövs det inte ögon för att göra 😀

Anitha fortsätter att vara en fantastisk mamma och valparna är precis så tysta och nöjda som man önskar att alla valpar alltid får vara. Jag kan vakna till av ett belåtet diande mitt i natten när Anitha öppnar upp mjölkbaren för övrigt sover de lugnt nätterna igenom.

För att riktigt fira tvåveckorsdagen har vi även klippt klorna. Inte helt enkelt på så små tassar och ibland önskar jag mig ett mikroskop till hjälp. Jag ser att jag klipper, jag känner klon gå av och ändå ser vissa tassar nästan oklippta ut och ibland undrar jag om klorna snabb växer ut igen medan jag tar nästa tass eller ett syskons tass. Som tur är finns även tassar och klor som det ser ut som ett riktigt proffs klippt. Oavsett finns det inget som är så gulligt som små mopsvalptassar med sina alldeles svarta små trampdynor <3

Ögon som precis har eller snart kommer att öppnas

Nu blir valparna roligare och roligare för varje dag som går. Deras personligheter utvecklas och de blir till egna små individer. Det ska bli så spännande att följa dessa små individer. Våra tidigare kullar har varit tidigare med att öppna ögonen, men dessa är tidigare med att komma upp på benen.

1 comment on “2 veckor gamla idagAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Ååh hihii så söta och vilka underbara foton på deras små ansikten och tassar 😊🥰