Upptäcka varandra

2½ vecka gamla och det börjar bli uppenbart att de och har börjat interagera med varandra. De har fått halsband i samma färg som den färg de fick när de föddes för att det ska vara enklare att känna igen valparna och upptäcka deras egna unika personligheter.

När de diar syns det hur enormt mycket de vuxit på bara lite drygt två veckor

Avmaskning och mer ”lek”

Idag har vi maskat av för första gången. Vi brukar göra det strax före tre veckors ålder och sen varannan vecka fram till leverans. Det är inte populärt och det var som vanligt rosa kladd överallt efter medlet. Spottande och fräsande valpar som sen somnade ganska fort. Efter lite mat så var det full fart igen – i sisådär 5 minuter innan alla somnade om

2 comments on “Upptäcka varandraAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Tänk o få sitta i den underbara högen 😍♥️👌Njut nu innan det blir dags för o gå o kasa fram med söta pirayor i byxbenen 😄